Helvete.

Nu är jag hemma. Lisen och Danilo är fan sjuka i huvudet som bara kan sitta på en bänk i minusgrader och inte göra någonting. Mina kinder bränner nu när jag har kommit in i värmen. Ska äta chicken nuggets nu, sen kanske Lisen kommer men det är inte säkert att hon får. Hennes pappa tror att vi ska dricka alkohol. 



Mina människor på ikea. Min BB är hon i mitten, Lisen till vänster och hennes lilla syster Hannah till höger (  : 

/ J'

tuttelikuu sa katten.



En bild säger mer än tusen ord.

hipphurra här kommer bumbibjörnarna

Idag var det IKEA som gällde, men Johannaff, Olivia & min lillasyster *host*.

Snart ska jag träffa Danilo och inatt ska jag och johanna 24/7'a. :)







marissa, en av världens sötaste & finaste. 

inte sova. utan tv

God natt blogg!
Det är dirty sexy money nu. tänkte stänga av tv'n och titta på det. men vi hörs imorgon. självklart!

/ Nathalie


så.

Jag träffade Lisen i vippan. Där träffade vi på Christoffer och hans kompisar, dom kallar sej själva fjollan och bögen. Jävligt sköna snubbar alltså. vI tog bara sällskap till c, där köpte jag och lisen glass och läsk och gick hem till mej. nu är hon inte kvar och jag vet inte vad jag ska hitta på. ska duscha snart, känner inte för de riktigt än. Jag har så fruktansvärt tråkigt. LISEN DET ÄR JOHANNA TID NU !

Nathalie kommer inte till skolan imrn ) : de är bajjs, men jag ska hinna träffa henne en sväng mellan matteläxan, konfirmation och skolan. ska försöka slingra mej emellan.

puss! / J '


Mamma & Pappa

Måste bara meddela att jag och miriam har blivit mamma och pappa. igen. tredje gången.
Först hade vi en Tom. men han tappade jag bort hos issa. Den andra. Jeremy. han dog. sorgligt. det var mitt fel. kan inte förstå vilken dålig förälder jag är. Men nu har vi kört om igen. det blev en blå Tomery. riktigt fin asså. det måste jag säga. denhär gången kommer allt gå prima. ser vi inte ut som bra föräldrar? (a)



Jag tycker vi ser ut som skitbra föräldrar, ajjt?

/ Natha

brunetter



brunetter så heeeta!
Izabelle och Miriam har ju färgat håret bruunt. är dom inte söta?
Förrut var dom ju blondiner. izabelle ångrar att hon färgade.
Men tänk såhär izabelle. du kommer alltid vara blond i huvudet!
Men jag tycker dom är fiiina. eller vad tycker ni?
Jag tycker det är fiint.
Älskar er tjejer!

Kyssen / N

tjooockis - paowaaaaa!

*tiiiwwiiiiee* lisen kommer hit ! pappa ska ut och äta med någon polare och då ska jag och lisen knarka chicken nuggets så mycket de bara gååår !  Bara så ni vet, ni har kommit till en tjockis-power blogg !

Juste, såg ni på teven i måndags? Såg ni han typ indiern elle vad han nu var som var helt täckt med vårtor?! Hans händer och fötter hade fövandlats till stora vårtor, man såg inte att det var händer under. Jag driver inte ! : o. Jag satt och bara stirrade på teven, har aldrig sätt något sånt förrut. Om jag blir rik så ska jag skicka lite pengar så att han kan göra en såndär magisk operation eller något.

Ska möta Lisen i centrum nu. Nathalie kanske sover här sen, de är lite knas hemma hos henne och hon mår inte topp. Självklart får min souli sova här<3

/johanna


Hold on.

To my people listen up
when i miss somebody
when she need somebody
when she had somebody
somebody to somebody
that made you feel like somebody
that somebody is calling
you need somebody
heartbroken i´ve beem indeed
elevated so unrated understandin what seems?
whenever i miss that someone
i try not to think hard ´cuz then the tears come
and the rears run down your cheek
you can´t speak bubububut sudden´ sudden´ then the pain increase
´cuz you´re messed up, fed up, stessed up
´cuz they´re up and down and messed up
yeah what, don´t cry my dear
i swear i´m near, i care
i´m here, right here.

/ J '

Jag säger som Louise, Johanna är fan bäst !

Så trött, så trött, så trött, så trött, så jäääävla fucking trött ! tnkr inte sova några timmar nu för då kan jag inte sova inatt och de är de mest störande som finns ! Ska ut me lisen nu och pigga upp mej lite.

idag har inte mycket hänt. Har varit me danilo nu efter skolan. Ska försöka lägga mej tidigt idag.

hade so prov idag. det gick väl okej.
typ. fuck.

Jag håller på att få ig i spanska, idrott och so. Vad gör de för roll? jag behöver väl inte de ! jag har ju trots allt huvudrollen i mitt egna intressanta lilla liv. Det är väl bra ? typ inte ?

ajja pussy !

// johanna

Knaas

Haha, ja. Rubriken säger allt.


Det skulle ju allt vara trevligt om jag kunde skriva om vad jag har gjort idag, men eftersom att mitt minne är rubbat så ligger hela dagen i dimma.

Så enkelt var det!






NattisPattis, älskade vännen. Om du hinner läsa det här. Fika imorn till matten? 





Tudies, / lsn

plugg.


Bästis och jag. driv bild.

Idag har inte mycket hänt. skola som vanligt.
Men iväll ska jag till gårn. det var skitängesen jag var där asså.
det kommer bli roligt.
dethär var ett kort, ointressant inlägg. men jag måste plugga. har prov imorgon, och fattar ingenting.
Hör av mej när jag är på gårn.

/ nathalie

sova?

Hej igen. ska snart stänga av datan. väntar bara på miriam. hon skickar låtar till mej som jag ska lägga in. sen ska jag knarka mina låtar och lyssna sönder dom (aa)
Det blir inte så sent för mej. måste nämligen sova, somnar på lektionerna typ. inte bra xd.
Men ni får sova gott så hörs vi säker imorgon.

Pussen / Nathalie

"Charmhålet"!

tjoooo alla ! ( :

idag har jag varit i charmhålet (skärholmen) med Marissa. Köpte Jeans, foundation och lite örhängen. Jeansen var ljusblåa Lee. Marissa sa att dom var fina, själv tkr jag att mina ben såg ut som tjoritzo korvar i dom. (cp stavning) Men Marissa är ärlig och jag litar på henne jätte mkt.

Jag har So-prov på onsdag.

Natta-patta och Lisen-fisen. Kolla där uppe och och glöm inte !

Nathalie du behöver inte orka, vi orkar åt dej ( : <3

// Juhannaff !


men guud.

Oj, såg att det blev lite emo i det inlägget. Sån är inte jag. det känns bara som att jag bråkar med allt och alla hela tiden. det finns aldrig lugn och ro lixom. om ni fattar. och det är ganska jobbigt. men det löser sej. Men helt ärligt har jag inte gjort någonting idag.
vill ni höra något sorgligt? :O
jag har bara 200 kvar från mitt barnbidrag. har inte den blekaste hur det har gått till. det har ju ändå bara gått. hmm.. 6 dagar. vet inte vart allt har tagit vägen. helt unbeliviböööl! aja, ska inte deppa över det nu. får försöka fixa fram pengar på något sätt. positiv inställning. haha.

Slänger in bild på mej och min brysh nu ;)



Puss / nathalie. <3333

det går inte

Hejsan, idag.. inte mycket. har varit i skola. tråkat. efter skola biblan med emmah. pluggat so, kom hem. bråkat med mamma. bråkar fortfarande med mamma. orkar inte mer, hej då. / N

Finns ingen rubrik till detta inlägg

Jag och Lisen vaknade halv 2. Lisen skulle vara hemma två och bara resan tar en halvtimme. (Resten typ ett halvt år) Vi åt lite mackor och sen kom hon iväg, förvånansvärt fort. Hon tog bussen som gick halv 3. Då kom hon ju antagligen bara hem en timme för sent. *Applåder* Vi är bäst när det gäller det här med tider. Jag har bara hängt vid datanb och nu är det mörkt igen. Ska duscha snart och sen ska jag åka med mamma till närmaste bankomat så att jag kan få mitt barnbidrag som jag skulle ha fått för 5 dagar sen. Den här veckan som kommer blir bra, för jag har pengar. Jag vet att i en jackficka hemma hos pappa har jag 700, idag ska jag få 1050 och i en annan jackficka så har jag ett presentkort. 600 kr på JC. Vi är uppe i tvåtusen nu alltså ( :

Många bilder på mig får ni inte i den här bloggen iaf. Det finns inga bilder på mig och kommer aldrig finnas.

tjing// Johanna


Du är söt, du.

Lisen + yoghurt kan inte sluta bra. 

Jag har hunnit äta tre skedar yoghurt och Start, resten ligger på golvet.





Vädret är grått ute och klockan är eftermiddag. Jag vill att min Johanna ska komma hit och jag ska kanske träffa Danilo senare. Men just nu sitter jag och fryser och har ingen av mina människor här, bara ett marsvin som väger som en mindre tegelsten på grund av grov övergödning.

she's like the wind



Godmorgon. Vaknade för en stund sen. Ska dra till min soulmate marissa.
Vi hade tänkt ta en fika. Men vi får se hur det blir. det var aslängesen jag träffade henne. asså bara vi två. Så jag hoppas att vi hittar på något roligt!

Puss / Nathalie

Hej geeks !

Hej, johanna här. Just nu är Lisen hemma hos mej. Hon ligger i min säng och typ smsar och snackar lite me sej själv. Jag sitter här vid datan och håller på att facka ur på hela skiten ! Vi konfirmerar oss ju, alla tre. Vi tycker nog alla att de är rätt tråkigt men vi fortsätter liksom bara. Idag hade vår lilla kyrka hittat på något skojjigt. Man skulle välja bland lite roliga aktiviteter att göra hela lördagen. (vi skulle samlas klockan 10 på morgonen) Man fick välja mellan levande verkstad, bongotrummor, typ sång och fotto. Lisen gick inte men jag och nathalie var tvungna. Vi valde fotto, alla dom roliga människor fick fotto. Utom jag-som fick sitta och spela bongotrummor i flera timmar. Efter det skulle jag typ sitta och rita så jag gick. Efter lunchen, jag och natta-patta satte oss på grillen och åt en pommes. Nu på kvällen har jag och lisen bara tjockat oss. De är de vi gör bäst liksom.

Ska inte skriva mer nu, då orkar man ju inte läsa. (om de är någon som läser men de tror jag knappast) Vi har precis startat bloggen och vi kmr skriva så ofta vi kan och lägga ut bilder och så och fixa design. Såhär tråkig kan den ju inte vara?


Ny blogg!

Hejsan alla miffon. Vi är 3 tjejer, som knapt har något liv. Johanna, lisen och nathalie. Vi är 14 år och hade tänkt skriva om allt som handlar om just vårat liv. haha, ni kommer att läsa såå mycket roligt i denhär bloggen ska ni veta! så roooligt. Men det finns ju aldrig något att skriva i förstta inlägget. Man pallar ju inte rabbla upp hela vårat liv lixom. Men ni kommer få reda på saker om oss genom att följa denhär underbara bloggen! :P
Men det här var bara första inlägget. Men vi hörs senare eller kanske om 5 min. Ingen vet riktigt noga.
ha det bäst sålänge.

Puss o kraaaam

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0